test

Zet je bedrijf op scherp!
Brainstorm en marketingplan vanaf € 995,-

Iedereen verdient zo nu en dan een frisse kijk op de organisatie en marketing. Onze brainstorm is gezellig maar ook bordenvol met bewezen groeimodellen. We vragen door en bepalen wat, hoe en waarom, om echt tot de kern te komen.

Meer weten?

Een volledige marketingstrategie met de juiste aanpak

Jouw beste ideeën en plannen bespreken we samen. Tijdens de brainstorm wordt alles direct uitgewerkt op een white-board of flip-over. Een super fijne aanpak om snel tot de beste marketingstrategie te komen! Inspirerend, motiverend, constructief en vol uitdaging voor de deelnemers. Wil je 1 op 1 of met meerdere mensen tegelijk? 

15 jaar ervaring

Geniet van onze bewezen aanpak, kennis en bevlogenheid door jarenlange ervaring.

Creatieve ideeën

Met plezier ongeremd brainstormen maakt je vindingrijk en samen komen we tot super slimme ideeën.

Eenvoudige uitvoering

We maken een gedetailleerde tijdslijn zodat je precies weet wie, wat en wanneer uitgevoerd moet worden.

Wat kost het om een marketingplan te laten maken?

De prijs van een marketingplan hangt af van het aantal deelnemers en eventueel onderzoek wat we gaan uitvoeren. Of je nou actief bent als ZZP’er, in het MKB of een middelgrote onderneming hebt, er is voor elk wat wils.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Gratis één maand ondersteuning na oplevering

Ondanks dat het plan een gedetailleerde planning heeft met wie wat moet doen kan het zijn dat je na oplevering nog vragen hebt. Je krijgt tot een maand na oplevering gratis ondersteuning bij de uitvoering.

Voordelen van Manneveld Marketing

Zeer toegankelijk en eenvoudig te begrijpen voor alle medewerkers.

Het hele traject wordt begeleid door een ervaren adviseur. Hij kan erg goed luisteren en scherp analyseren maar zorgt er ook voor dat iedereen mag bijdragen. Zo ontstaat een marketingplan dat breed wordt gedragen en niet in de kast beland.

Ons werk

Waar wacht je nog op!

Wil je met jouw bedrijf de volgende stap zetten? Wij helpen je graag verder! Neem contact met ons op en wij bellen jou persoonlijk om alle wensen met je te bespreken. Zet je organisatie op scherp en zorg voor een succesvolle toekomst.

Waarom manneveld?

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.