Campagnes uitvoeren / Social Media

Professioneel campagnebeheer door je eigen marketeer

Bij Manneveld heeft iedere klant een eigen marketeer, een soort vaste medewerker. Vaak bij jou op locatie om gevoel te houden met de actualiteit en de bedrijfscultuur. Daardoor kunnen we authentiek blijven en campagnes beheren vanuit de bestaande waarden en normen. Je hebt al je eigen Marketeer of Social Mediabeheerder vanaf 1 werkuur per week!

Meer weten?

Laat je campagnes professioneel beheren zonder zorgen

Campagnebeheer zoals Google optimalisatie, Social Media en acties of aanbiedingen zijn geen onderwerpen die je er even bij doet. Er zit een gedachte achter die planmatig met doelstellingen wordt uitgevoerd. Daarnaast is het fijn om zelf een vinger aan de pols te houden door inzichtelijke resultaten uit onze live-dashboards.

15 jaar ervaring

Geniet van onze bewezen aanpak, kennis en professionaliteit door jarenlange ervaring.

Super flexibel

Soms moet je even snel schakelen om bepaalde trends of inzichten snel door te voeren.

Eenvoudige uitvoering

Je weet precies wanneer wat moet gebeuren door de duidelijke planning. Ook 24/7 te volgen in live-dashboards.

Wat kost het om campagnes te laten beheren?

We maken een inschatting van de werkuurbesteding per week. We bieden overeenkomsten met een duur vanaf 3 maanden zonder opzegtermijn. Je zit dus nergens aan vast. Bovendien werken we met online dashboards zodat jij 24/7 onze prestaties kan volgen.

Pro

Je hebt één vaste contactpersoon voor al je vragen.
Prijs op aanvraag
  • Social Media beheer
  • Google Ads beheer
  • Google Analytics beheer
  • Nieuwsbrieven & E-mailcampagne beheer
  • Promotie, actie en aanbiedingen beheer
  • All round Marketingcommunicatie beheer
Populair

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Service- en oplossingsgericht

De voortgang, evaluatie en optimalisatie zijn belangrijk om door te groeien. Iedere maand hebben we een vast moment voor terugkoppeling of nemen we contact met je op om dit te bespreken. Voor veel klanten zijn de dagelijkse werkzaamheden al druk genoeg. Wij ontzorgen en geven je imago een boost. Groot of klein dat maakt niet uit, het gaat om je ambities.

Voordelen van Manneveld Marketing

Onze marketeers zijn experts op het gebied van Google, Social Media, E-mail, CRM en hebben kennis van de meest vooraanstaande marketingtools.

En dat geeft overzicht en rust. Veelal kunnen wij ook snel met inzichten komen om acties te starten voor directe omzet- of winstverhoging. ‘Data is king’, wij doen de analyses en trekken aan de bel zodat je geld bespaart of juist trends oppakt.

Ons werk

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.