Leads / Conversie / Verkoopoptimalisatie

Eenvoudig méér verkopen met je eigen verkoopadviseur

Bij Manneveld heeft iedere klant een eigen verkoopadviseur, een soort vaste medewerker. Vaak bij jou op locatie om gevoel te houden met de actualiteit en de bedrijfscultuur. Daardoor kunnen we authentiek blijven en je verkoop een boost geven. Je hebt al je eigen verkoopadviseur vanaf 1 werkuur per week!

Meer weten?

Nieuwe klanten verwelkomen en bestaande relaties uitbreiden

Bij Manneveld geloven we niet dat verkoop om ‘geld verdienen’ gaat. Verder groeien doe je samen met je klanten op basis van vraag en aanbod. Onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde is waar je winst ligt. Wij zorgen ervoor dat je leads omzet in nieuwe klanten en de juiste kansen oppakt om meer te verkopen.

20 jaar ervaring

Geniet van onze succesvolle aanpak, kennis en bevlogenheid door jarenlange verkoopervaring.

Professioneel en bewust

De basis is precies weten wat je klant wil. Professionaliteit, plezier en bewuste aanwezigheid zorgen voor succes.

Doordacht en effectief

Vooruit denken en zelfkennis zorgen ervoor dat je slimme oplossingen kunt aanbieden.

Wat doet en kost een verkoopadviseur?

Een verkoopadviseur helpt je bij het realiseren van nieuwe klanten of optimaliseren van bestaande relaties. Desgewenst geeft hij niet alleen advies maar neemt hij ook de uitvoering voor zijn rekening. Een soort tijdelijke medewerker die het verkoopproces verbetert en daadwerkelijk zorgt voor nieuwe omzet. We blijven niet plakken maar komen graag weer eens bij je terug.

Verkoopadviseur

Prijs Op aanvraag
  • Al vanaf 1 werkuur per week;
  • Zonder lange contracten of opzegtermijn;
  • Een frisse kijk op je bestaande verkoopprocessen;
  • Ter ondersteuning van je huidige verkoper(s) / accountmanager(s);
  • Gegarandeerde verbetering, succesvolle inzichten en meer verkoop;
  • Doe een gratis intakegesprek om te kijken of het bij je past.
Populair

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Bewezen succesvol en oplossingsgericht

De voortgang, evaluatie en optimalisatie zijn belangrijk om door te groeien. Iedere maand hebben we een vast moment voor terugkoppeling of nemen we contact met je op om dit te bespreken. Voor veel klanten zijn de dagelijkse werkzaamheden al druk genoeg. Wij ontzorgen en geven je verkoop een boost. Groot of klein dat maakt niet uit, het gaat om je ambities

Voordelen van Manneveld Marketing

Onze verkoopadviseurs zijn experts op het gebied van CRM, Google, Social Media, E-mail en hebben kennis van de meest vooraanstaande marketing- en verkooptools.

En dat geeft overzicht en rust. Veelal kunnen wij ook snel met inzichten komen om acties te starten voor directe omzet- of winstverhoging. Een goede offerte of het juiste voorstel is koning!

Ons werk

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.