Interim management

Interim management: Tijdelijke of part-time ondersteuning met het juiste effect

Meestal bij plotselinge gebeurtenissen of op zoek naar de juiste persoon kan interim management een oplossing zijn. Je wilt zorg dragen voor continuïteit maar ook veranderingen kunnen doorvoeren. Vaak kan dat part-time en ben je er geen corporate vergoeding voor kwijt.

Meer weten?

Optimaliseer je organisatie vakkundig en efficiënt

Ben je op zoek naar een ervaren interim manager met veel gevoel voor mens, beleid en resultaat? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvend gesprek over de ideale oplossing voor jouw probleem. Met veel kennis en ervaring kunnen we een goede inschatting maken en snel schakelen vanuit ons netwerk met professionals.

Leiderschap en overzicht

Geniet van onze bewezen aanpak, kennis en bevlogenheid door jarenlange ervaring.

Creatieve oplossingen

Met plezier en ongeremde enthousiasme zijn we vindingrijk en samen komen we tot super slimme ideeën.

Eenvoudige uitvoering

Veel mensenkennis en gevoel voor situaties en verandering maken moeilijke dingen eenvoudig.

Wat kost interim management?

Zowel de vergoeding als contractperiode van interim management is puur maatwerk. Tijdens een gratis intakegesprek maken we een uiteenzetting van de businesscase en de kosten. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Interim management

Prijs Op aanvraag
  •  
coronaproof

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Een manager of bestuurder met visie en leiderschap

Ben je op zoek naar iemand met de juiste autoriteit en veel gevoel voor situaties en mensen? Plan dan een kennismakingsgesprek in en ervaar hoe wij kunnen meedenken over je problemen, uitdagingen en de beste oplossingen.

Voordelen van Manneveld Marketing

Zeer toegankelijk en eenvoudig te begrijpen voor alle medewerkers.

Het hele traject wordt uitgevoerd door een ervaren interim manager. Hij kan goed luisteren en scherp analyseren en zorgt er dat iedereen mag bijdragen om het gewenste doel te bereiken. Zo ontstaat een traject dat breed wordt gedragen en efficiënt kan worden uitgevoerd.

Ons werk

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.