Onze filosofie

Levensloopmarketing, je bedrijf als natuurlijk proces

De wereld gaat snel en je huidige klanten, producten of diensten kunnen volgend jaar allemaal veranderd zijn. Wij geloven dat marketing en verkoop hand in hand met elkaar moeten samenleven. Onze filosofie 'Levensloopmarketing' geeft je een toekomstgericht model om altijd mee te veranderen.

Meer weten?

Marketing is verkoop en verkoop is marketing

We leven in een tijd waarin bestaande kaders vervagen, vakgebieden in elkaar overlopen en marketing en verkoop steeds meer met elkaar te maken hebben. Onze overtuiging is dat de marketeer een gezonde dosis ‘verkoop’-kennis moet hebben om goed zijn campagnes te beheren. Net zoals een verkoper veel moet weten van marketingdisciplines.

Strategie

Wat is je doelgroep en hoe ziet je ideale klant eruit? Heb je genoeg aandacht van buitenaf en wat zijn de doestellingen voor je medewerkers om te groeien?

Verkoop

Nieuwe klanten verwelkomen en bestaande relaties uitbouwen. Wat en hoeveel wil je verkopen en waar liggen de winsten? 

Management

De juiste beleving en service bij het opleveren van je product of dienst. Zorg voor verrassingen en breid automatisch je netwerk uit.

Een simpel model voor marketing, meer verkoop en tijdsbesparing

Play Video

Doe een gratis intakegesprek of vul onze vragenlijst in

Wil je meer weten over onze filosofie, aanpak en dienstverlening? Je ontvangt altijd eerst een gratis analyse van je huidige situatie. Dat kan telefonisch, bij ons of bij jouw op kantoor, of je vult onze online vragenlijst in tijdens onderstaande marketingscan. 

Voordelen van Manneveld Marketing

Zeer toegankelijk en eenvoudig te begrijpen.

Met 15 jaar ervaring weten we vaak snel wat er moet gebeuren. We houden het overzichtelijk en werken zonder vaste of lange contracten. En menselijkheid staat voorop, zo ontstaat een aanpak die breed wordt gedragen en niet in de kast belandt.

Ons werk

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.