Callinghe Verhuur

Callinghe Verhuur

Brainstorm & Marketingplan, Zoekmachine optimalisatie, Campagnebeheer, Project- & Managementondersteuning.

Over dit project:

Wat hebben we gedaan?

De opdracht

Callinghe Verhuur is een jong verhuurbedrijf dat volop in ontwikkeling is. Er was te weinig kennis in huis was op het gebied van online marketing en alles wat daarmee te maken heeft. De opdrachtomschrijving voor Manneveld was duidelijk; Zorg dat zoveel mogelijk van onze vakantiehuisjes verhuurd worden en optimaliseer alle de bijkomende werkprocessen.

De uitdaging

Maak een grondige analyse van de huidige situatie op het gebied van strategie en online marketing. Verwerk de conclusies hieruit in de Stel je de juiste marketingaanpak op en begeleid onze organisatie (door training, campagnebeheer en projectmanagement) zodat wij onze eigen marketingafdeling goed kunnen opzetten.

De uitvoering

De verschillende tools zoals Google Analytics, Google Ads, Tag manager en E-commerce zijn opnieuw ingericht. Nu werken we  gestructureerd vanuit de marketingstrategie op basis van een kwartaalplanning met taken en verantwoordelijkheden voor het personeel.

Het resultaat

Doordat alle informatiestromen goed zijn ingericht is er overzicht in de resultaten van de online-marketing. Campagnebeheer en zoekmachine marketing zijn geoptimaliseerd. Van hieruit bouwen we samen verder aan de (interne-) werkprocessen om de organisatie verder te laten groeien.