marketingmap

Speciaal voor bedrijven: de Gratis marketingmap

Speciaal voor bedrijven Die behoefte hebben aan een nieuwe manier van marketing. Duurzaam en dus voor de lange termijn.

Veel ondernemers denken op de korte termijn over marketing en klantenwerving. Ze bloggen soms, zijn actief op social media, maken een nieuw website. Maar het werkt niet meer!

Waarom?
Ze missen 1 belangrijk ding: Inzicht in het duurzame proces van echte marketing. Wij hebben een filosofie ontwikkeld ‘Levensloopmarketing’ wat je gegarandeerd de beste inzichten geeft over jouw beste  marketingaanpak. Met daarin de methode die onze klanten gebruiken zodat zij altijd mee veranderen met de markt of economische omstandigheden. (Dus ook tijdens Corona)

Geef je bedrijf een beslissende voorsprong.

– Jean Paul Manneveld

Gratis marketingmap bestellen?

Voordelen van Manneveld Marketing

Zeer toegankelijk en eenvoudig te begrijpen.

Het hele traject wordt begeleid door een ervaren marketeer. Hij kan goed luisteren en scherp analyseren maar zorgt er ook voor dat iedereen mag bijdragen. Zo ontstaat een marketingplan dat breed wordt gedragen en niet in de kast belandt.

Onze klanten en referenties:

Voor grote en kleine bedrijven

Het gaat om je ambities. Wij denken mee vanuit jouw klant- en doelgroepen. Voor MKB, van groot tot ZZP. 

Eén vaste medewerker

Je hebt één vaste medewerker die alles voor je regelt en altijd bereikbaar is. Jouw eigen locatie is graag onze werkplek.

Veel ervaring & kennis

Met meer dan 100 klanttrajecten in de afgelopen 15 jaar weten we wat er moet gebeuren. Doe een gratis intake en kom erachter.